Datum: 06-06-2020 - 04:19
08
jan
'13

Finaledag bij VVSB werd een ”topdag”.

Afgelopen zondag 6 januari werd bij VVSB de finaledag gehouden van het 1e ”oliebollenzaalvoetbal toernooi”. Een nieuwe activiteit wat georganiseerd werd voor alle geledingen van senior tot f-pupil. Tussen de feestdagen door werden de voorronden gehouden, wat resulteerde...

in de diverse poulewinnaars , die zich plaatsten voor de finaledag.

Het werd een topdag deze finaledag, in verschillende blokken kwamen de finalisten aan beurt om hun finalewedstrijden te spelen, om uiteindelijk uit te maken wie er met de prijzen 1, 2 of 3 ging strijken. Bij de pupillen kreeg men een mooie standaard en bij de junioren/senioren kreeg men een mooie DA cadeaubon.

Het eerste blok was voor de D- en F-pupillen. Een grote supportersschare was al aanwezig om 10.00 uur toen de eerste wedstrijd begon. Zeker bij de D-pupillen waren de teams aan elkaar gewaagd, want al de drie de finalewedstrijden eindigde in een gelijkspel en wat moet er dan gebeuren op zo’n finaledag, juist strafschoppen nemen! Ook bij deze reeks wonnen alle drie de teams hun serie elk eenmaal, uiteindelijk was de uitslag daar en wie de meeste aantal doelpunten voor had kun zich winnaar noemen.
De finalisten en einduitslag bij de D-pupillen:
1e plaats : Barcelona: Tom van Leeuwen,Tije de groot, Dave vd Nieuwendijk, Tim Raasvelt,Gijs Duivenvoorde, Lourde Mia van Duin
2e plaats : Manchester City: Storm Menken, GertJan vd Drift, Max Duivenvoorde, Bas Meeuwenoord, Emmi vd Burg
3e plaats : Hamburg SV : Tijs Knapp, Jens Geerlings, Joey Pesschier, Mike Willemse, Simon de Lange

Bij de F-pupillen viel de beslissing ook pas bij de laatste wedstrijd, een wedstrijd tussen AJAX en fc.Twente. het werd een 2-2 uitslag, dus ook hier werd de einduitslag pas bekend na het nemen van strafschoppen, ook al was het pas bij de 12e strafschop.
De finalisten en einduitslag bij de F-pupillen:
1e plaats : Fc Twente : Jeffrey Warmerdam,Cees den Dulk, Jeroen Koot, Brent van Gijlswijk, Younes Boubar
2e plaats : AJAX : Lars Derksen, Ringo Warmerdam, Djeyden Duivenvoorden, Bouwe vd Krol, Luuk Bouwmeester, Denise vd Putten
3e plaats : NAC : Jordy Rijbroek, Niels Duivenvoorden, Joey van Nieuwenhuizen, Quincy Pranger, Wessel van Paridon

Om 11.45 uur was het de beurt aan de G-voetballers van VVSB: in een onderlinge wedstrijd tussen de de teams van A-rsenal en B-arcelona, maakte de voetballers er een leuke wedstrijd van, wat winst opleverde voor het team van A-rsenal met 0-4. Al de spelers kregen een mooie herinnering-standaardje en de winnaar een prachtige medaille.

Het tweede blok was ingeruimd voor de C-junioren en de E-pupillen. Ook hier was er aardig wat publiek bij aanwezig om deze wedstrijden te bekijken. En wat dit publiek ook nu kreeg te zien waren gelijkwaardige teams, met dit verschil dat bij de C-junioren nu wel flink werd gescoord, uitslagen van 6-1 en 5-6, dat hadden we nog niet gezien. Omdat in de onderlinge wedstrijden geen gelijkspel was genoteerd, ging hier het doelsaldo tellen.
De finalisten en einduitslag bij de C-junioren:
1e plaats : Real Madrid : Nick Immerzeel, Jasper Hesseling, Bram Kortekaas, Jasper Wijnands,
2e plaats : Juventus : Hidar Shirzai, Jeffrey van Gijlswijk, Thijs Geerlings, Stan Damen, Piet Heemskerk
3e plaats : Arsenal : Lars van Wieringen, Dex Geerlings, Lennart Smit, Julian Visschedijk, Merel van Grieken

Bij de E-pupillen had men goed afgekeken naar de eerste series, twee teams die hun eerste wedstrijd wonnen betekende ook hier, dat pas de beslissing viel in de onderlinge laatste wedstrijd tussen de teams van Valencia en AC Milan, waarbij de ploeg van AC Milan pas vlak voor tijd naast Valencia kwam 3-3. Bij het strafschoppen nemen zag je aan de vele gezichten, dat het spannend was en bij sommige was het toch allemaal wat zenuwachtig, net als bij de grote finales !
De finalisten en einduitslag bij de E-pupilen:
1e plaats : Valencia : Koen van Diemen, Jord Aanhane, Koos de Vroomen, Giel Vink, Bram Hoogkamer
2e plaats : AC Milan : Guus Verver, Jelle vd Berg, Lars van Teylingen, Dave vd Slot, Giovanni Brouwers, Arjen Knoppert
3e plaats : Bayern Munchen : Stijn van Paridon, Ties Parlevliet, Fleur Ruiter, Renier Ruijs, Tigo vd Klugt

Het laatste blok was voor de senioren en A-B junioren. Ook hier hadden zich drie teams geplaatst voor deze finale dag. In een competitie waar de teams twee keer tegen elkaar speelden, bracht ook hier pas de laatste wedstrijd de beslissing. Na in de voorronde verloren te hebben en in  de eerste wedstrijd een gelijkspel was het nu Z.5 die de winst pakte met 2-0 van Samen Douchen (lees zat.1).
De finalisten en einduitslag bij de Senioren en A-B junioren:
1e plaats : Z5 :  Dirk””Deurmat”” vd Voort, Matthijs vd Zon, Koos Pennings, Joey Hogeman, Duncan Oostdam, Aad Duivenvoorde, Ruud Oostdam
2e plaats : Samen Douchen : Mike Taskin, Timo vd Raadt, Ted Bierhoff, Sven Aartman, Chris vd Zon, Frank Immerzeel
3e plaats : Lazy Woulds : Steven Sloof, Guus Aanhane, Walter Alkemade, Niels Verweij, Nils van Eeden, Rien de Jong

Zo kwam om 15.15 uur een afsluiting aan zes dagen zaalvoetbal in de voorrondes en een finaledag. En deze finaledag werd een topdag. Een nieuwe “winteractiviteit”, georganiseerd door de jeugdafdeling van VVSB. Met dankzegging aan alle medewerkers , in het bijzonder de scheidsrechters, onder aanvoering van Christel Turk. Ook een dank naar Blik Op Noordwijkerhout, voor hun publiciteit en de fotoreportage. Een bijzonder geslaagd en gezellige activiteit, wat volgend jaar tijdens de kerst en Oud/Nieuwjaars periode weer zeker zult plaats vinden en dan nog grootser. En als we dan toch een klein minpuntje mogen noemen, dan was het wel “”het ontbreken van de OLIEBOLLEN””….!!!!!!

Met sportgroeten
Namens de jeugdafdeling
Jan van Gijlswijk