Datum: 08-06-2023 - 23:38
04
jan
'13

Leuk sprookje en een kleurwedstrijd voor de jeugd door ODI.

In januari is het dan zover, toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout speelt een leuk sprookje voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Ferrie Teel en de Vergeetkorrels is de titel van het stuk die geschreven is door Aris Bremer. Ook leuk om naar te komen kijken met een kinderpartijtje...

In dit sprookje gaat het over een jongen die in een heel vreemd land terecht komt. De jongen heeft geen naam. Dit komt omdat hij zelf ook uit een heel raar land komt waar helemaal niemand een naam heeft. De sprookjesfiguren die hij tegenkomt in het rare land waar hij terecht komt, doen allemaal een beetje vreemd. Ze weten namelijk niet meer wie ze zijn en denken steeds weer dat ze iemand anders zijn. Zo komen veel bekende sprookjesfiguren langs in dit verhaal. 

In dit sprookje komen ook Gast van Tast en Moetje Horen langs die samen met de onbekende jongen proberen om alle sprookjesfiguren weer in het juiste verhaal te krijgen.  Zou dit ze gaan lukken?

Dat is te zien op 19 januari om 13:30 uur en om 18:30 uur in De Schelft in Noordwijkerhout of op 27 januari om 13:30 uur in De Duinpan in De Zilk.  Kaarten zijn voor slechts 4 euro te verkrijgen bij Suzanne’s Feestshop, Juwelier Schilder en boekhandel Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout en bij Kapper Willemse in De Zilk. Natuurlijk zijn er ook kaarten verkrijgbaar via www.toneelverenigingodi.nl

Aan dit toneelstuk is een leuke kleurplatenwedstrijd verbonden waarbij leuke prijsjes te winnen zijn voor de leukste kleurplaten.  Kleurplaten zijn o.a. af te halen bij de Bibliotheek  en de VVV in Noordwijkerhout, maar ook te downloaden via de website van ODI, klik hier.