Datum: 29-05-2020 - 04:04
02
jan
'13

De beste wensen, maar aan wie en wanneer?

We zitten sinds kort in 2013 en dan zijn er weer de bekende nieuwjaarsrecepties in Noordwijkerhout. We hebben de gegevens van de Gemeente NWH en diverse verenigingen op een rijtje gezet (die bij ons bekend zijn). U kunt dan zelf even bekijken waar u uw beste wensen wilt doorgeven...

*Het gemeentebestuur van Noordwijkerhout nodigt zijn inwoners van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 7 januari 2013 van 20.00 – 22.00 uur in de hal van het gemeentehuis van Noordwijkerhout. Tijdens de bijeenkomst worden de Noordwijkerhoutse Kampioenen in het zonnetje gezet. De bijeenkomst heeft een informeel karakter. U krijgt gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje nieuwjaarswensen uit te wisselen.

*Muziekvereniging "St. Jeanne d'Arc" houdt op woensdag 2 januari om 20:00 uur de nieuwjaarsreceptie in De Parade.

* Erwtensoep op de nieuwjaarsbijeenkomst in De Witte Kerk. (klik hier)

*VVSB houdt op zondag 6 januari 2013 vanaf 16.00 uur de nieuwjaarsreceptie in het clubhuis op het Boekhorst-terrein.

*Gebruikersvereniging Gravendam heeft op dinsdag 8 januari vanaf 17.30 uur een nieuwjaarsreceptie bij Autobedrijf Kleverlaan op de Gieterij.

*De NSL houdt op woensdag 9 januari 2013 om 20.00 uur de nieuwjaarsreceptie bij Humpy's Palace op de Herenweg.

*Voetbal Vereniging van Nispen heeft op 1 januari al een nieuwjaarsreceptie gehouden.

Wilt u ook nog bij dit lijstje staan, mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.