Datum: 17-10-2021 - 20:17
22
dec
'12

Druk bezochte "lichtjesavond" met gulle opening van het Glazen Huis Noordwijkerhout. (filmpje en 80 foto's)

De traditionele Lichtjesavond zo vlak voor de kerst in Noordwijkerhout, werd dit jaar extra bijzonder met de opening van het eerste Glazen Huis Noordwijkerhout. Een volle Steeg zorgde voor een prima start van het weekend, wat in het teken staat van de inzamelingsactie voor Serious Request...

Maar er was nog veel meer te doen in het centrum van ons dorp, zo stonden er verschillende verenigingen en organisaties in het dorp om zich te promoten voor hun goede doel actie. Onder andere de Noordwijkerhoutse Runners, het Rode Kruis en de Scouting waren aanwezig en stonden voor hun idealen.

Het Koor Elan gaf een uitvoering in de Witte Kerk en de opbrengst van € 92,50, die normaal in hun eigen kas ging gaf men op het einde van de avond aan de actie van Het Glazen Huis. In het begin van de avond waren de kinderen van groep 8 van de Prinsenhof aanwezig en zongen maar liefst bijna € 400,- de brievenbus binnen, die ze met de hele school hadden opgehaald tijdens het kerstdiner. U heeft al eerder deze week op BON kunnen lezen van de actie van het meisje Babet Slootweg (klik hier) en ook zij kwam een geweldig mooi bedrag in de brievenbus doen. Maar ook al die mensen die spontaan een bijdrage kwamen doen. doet de organisatie erg goed en zij hopen dat iedereen in het weekend nog gezellig even langs komt bij Het Glazen Huis op De Steeg.

We hebben een filmpje voor u met de opening van de actieweekend, maar ook meteen met het opsluiten van de DJ's in hetzelfde Glazen Huis door burgemeester Goedhart. Verder een heleboel foto's van het hele gebeuren op de Lichtjesavond in het centrum van Noordwijkerhout, gaat u er maar even voor zitten. De foto's zijn van de redactie van BON t/m 119 en van fotograaf Tino van 120. Later op de dag volgen nog meer filmpjes en foto's van deze avond.