Datum: 15-11-2019 - 15:42
20
dec
'12

Open dag Coremolen lanceert een unieke all inclusive deal.

Zaterdag 22 december zet het plan Coremolen in het centrum van Noordwijkerhout de deuren open voor het publiek. Wie wil kan een kijkje komen nemen in de volledig ingerichte modelwoning. En voor degenen die op zoek zijn naar woonruimte, is dit dé uitgelezen kans...

om gebruik te maken van een uniek "all inclusive aanbod": koop nu een appartement compleet met luxe keuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer, afgewerkte en geschilderde wanden en voorzien van een laminaatvloer met plinten of ontvang € 8.500,- korting op de koopsom. Deze bijzondere deal geldt tot 15 maart 2013. Elk appartement heeft bovendien de beschikking over een parkeerplaats in de onder het complex gelegen parkeergarage.

Plan Coremolen nadert de voltooiing. Alle winkelruimten en een groot deel van de appartementen is opgeleverd en in gebruik genomen. Van de in totaal 128 appartementen op de locatie aan de Coremolen en de Zeestraat, is er nog een aantal beschikbaar. Deze appartementen zijn in prijs verlaagd en kunnen bovendien ook gehuurd worden.

De appartementen variëren in indeling en oppervlakte. Koopsommen v.a. € 122.000,-; huur v.a. €  570,- per maand. Voor meer informatie: bekijk de volledig vernieuwde website: www.coremolen.nl en kom kijken op de open dag, 22 december, 12.00-14.00 uur.