Datum: 17-10-2021 - 20:39
14
dec
'12

De Noordwijkerhoutse Runners zijn aanwezig met Lichtjesavond.

De voorbereidingen voor de Roparun 2013 zijn in volle gang. De eerste teambijeenkomst is geweest. Het team voor 2013 is in grote lijnen vastgesteld. Wij hebben brieven bezorgd bij de Noordwijkerhoutse ondernemers met het verzoek ons te sponsoren. Hoe meer wij worden...

gesponsord hoe meer wij doneren aan Roparun. In 2013 ontvangen o.a. Stichting Haarwensen de Clinic Clowns van de VU een bijdrage. Ook wordt een grote bijdrage geleverd aan de inrichting van de ouder/kind units. Deze units komen in het nieuw te bouwen Maxima Centrum voor Kinder Oncologie in Utrecht. Hospice Issoria te Leiden ontvangt € 17900,00 voor het inrichten van 7 gastenkamers. Natuurlijk zijn er nog heel veel meer goede doelen. Meer informatie vindt u op www.roparun.nl.

Onze stand op lichtjesavond vindt u voor de Gebra. Wij staan daar met warme chocolademelk en glühwein. Ook verkopen wij onze overbekende loten. Nieuw is dat wij dit jaar ook kerstballen verkopen. Dit zijn mooie lederen voetballen die wij ingepakt hebben als kerstbal. Ook hebben wij een grabbelton de voor de kinderen.  Kom langs voor een gezellig praatje en steun ons.

U kunt natuurlijk ook een bedrag overmaken op ons rekeningnummer 1379.72.474 o.v.v. Roparun. Meer informatie vindt u op onze website www.noordwijkerhoutserunners.nl . Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Noordwijkerhoutse Runners wensen u fijne feestdagen en een gezond 2013.
Foto PR.