Datum: 27-10-2021 - 19:48
12
dec
'12

Druk bezochte Kerstmarkt bij zorgboerderij De Hafakker.

Op woensdag 12 december was de zorgboerderij De Hafakker weer helemaal in de kerstsferen en werd er een gezellige kerstmarkt gehouden. De aanloop van bezoekers was prima en de vele kerstartikelen werden goed aan de man gebracht en zo ging bijna iedereen met wel iets naar huis...

Ook het winkeltje "Appeltje en Eitje" deed goede zaken, met hun verse producten van eigen land. Verder bracht de echte kerstman een bezoek aan de kerstmarkt en was er een heuse levende kerststal. Een ritje met de paardenkoets en op het paard was bij de kinderen zeer in trek. Kortom een leuke activiteit van Zorgboerderij De Hafakker van het Raamwerk.

 

Dagbesteding
Zorgboerderij De Hafakker maakt deel uit van Het Raamwerk in Noordwijkerhout. Op doordeweekse dagen werken hier zo’n veertien cliënten met een verstandelijke beperking, in de leeftijd van 20 tot 69 jaar. Zij werken er samen met vier vaste krachten en een groep vrijwilligers, in de dierverzorgingsgroep of in de landbouwgroep. De Zorgboerderij ligt aan de Zeereep 3a op het Hafakkerterrein in Noordwijkerhout.