Datum: 28-09-2023 - 00:10
08
dec
'12

Prinsessen vermaken zich uitstekend zonder hun Prins Carnaval.

In november zijn alle nieuwe Prinsen en Prinsessen van de vier Kokkerhoutse carnavalsverenigingen aan u gepresenteerd. Noordwijkerhout en De Zilk een carnavalsdorp bij uitstek, heeft dat natuurlijk uitbundig gevierd. Hoogste tijd voor de Prinsessen om elkaar wat beter te leren kennen...

Hoe kun je dat beter doen dan gewoon gezellig met elkaar uit eten te gaan, ze kozen het Wapen van Noordwijkerhout om zich culinair te laten verwennen. De Prinsen werden thuis gelaten.........want ja die hebben tijdens de komende carnavalsactiviteiten meestal "Het Hoogste Woord" maar op deze avond even niet.

De Prinsessen, met een prinsesselijk kroontje, werden door een taxi en voorzien van champagne feestelijk opgehaald en keurig bij het Wapen afgezet. Het werd een uiterst gezellige avond met heerlijk diner, waarbij de onderlinge carnavaleskeband stevig werd aangehaald en een hele goede basis is voor leuk carnaval met elkaar.

De Prinsen hielden het uiteindelijk toch niet uit thuis en kwamen tijdens het toetje even kijken of het wel gezellig was zonder hen?? Ze keken wat beteuterd toen ze aan een aparte tafel moesten plaatsnemen, maar met een glaasje gerstenat voor hun Prinselijke neus werd het ook aan hun tafel bijzonder gezellig. Nu nog even de feestdagen goed doorkomen en dan storten we ons met veel plezier in het feestgedruis van het carnaval in Kokkerhout, aan deze vier prinsenparen zal het niet liggen.

Foto's PR. v.l.n.r. :
Prinses Fatum van de Kaninefaaten, Prinses Diana van de Keiebijters,
Prinses Freya van de Vikings, Prinses Delphini van de Duinknijnen


Foto's PR. v.l.n.r. :
Prins Forus van de Kaninefaaten, Prins Hubertus van de Keiebijters,
Prins Thor van de Vikings, Prins Taurus van de Duinknijnen