Datum: 26-03-2023 - 14:46
08
dec
'12

Munnekeweij zet vrijwilligers in het zonnetje met een High Tea.

In het kader van de Nationale Vrijwilligersdag werd op vrijdagmiddag 7 december door de Munnekeweij in het Atrium een vrijwilligersbijeenkomst georganiseerd, met een High Tea als dank voor de inzet van de vrijwilligers voor het afgelopen jaar. Maar liefst 140 van de in totaal...

220 vrijwilligers van de Munnekeweij gaven gehoor aan de uitnodiging en genoten van al het lekkers wat hen door personeel van Munnekeweij werd voorgeschoteld. De vrijwilligers zelf hadden erg hun best gedaan om het thema "winter" (de sneeuw lag toevallig in grote hoeveelheid op straat) in hun kleding tot uiting te laten komen.

Het Topaz woonzorgcentrum Munnekeweij heeft gelukkig heel veel vrijwilligers die met van alles helpen en ze zijn de vrijwilligers dan ook heel dankbaar voor het werk wat men verricht. Trouw zijn ze ook, want vijf jubilerende vrijwilligers werden door locatiemanager Madelon van Neerijnen met een bloemetje extra in het zonnetje gezet. De jubilarissen zijn: Mevrouw Th. van de Klauw 12,5 jaar, Mevrouw J. van Santen 12,5 jaar, Mevrouw H. Hermans 25 jaar en het echtpaar Aad en Joke Meijer 25 jaar.

De hapjes werden verzorgd door de leerlingen van het Teylingen College KTS in Voorhout. De mooie en leuke accessoires die voor een echte kerstsfeer zorgden, waren afkomstig van Outside-Wishes.nl.