Datum: 01-10-2023 - 23:22
05
dec
'12

Verliefde Zwarte Piet niet onder de indruk van juffen Prinsenhofschool.

Het plein voor de Prinsenhofschool stond vanochtend helemaal vol met ietwat zenuwachtige kinderen, want ja zou de goede Sint ook bij hun op school komen. Natuurlijk vergat Sinterklaas de kinderen van de Prinsenhof niet en kwam hij met een flink aantal zwarte Pieten op bezoek...

Hij arriveerde met een grote aanhangwagen waarop de Zwarte Pieten een heerlijke stevige stoel hadden neergezet. Uit volle borst werd het welkomslied voor de Sint gezongen, waarna directeur André Hogervorst Sinterklaas welkom heette. Sinterklaas had een verliefd Pietje meegenomen. Alle juffen van de Prinsenhof wilden wel in een goed blaadje komen bij de verliefde Piet. Ze deden hun uiterste best om iets uit te beelden wat ze graag voor en met hem wilde doen zoals bv koken, fotograferen, shoppen of spelletje.

Maar na alle verhalen koos Zwarte Piet uiteindelijk niet voor één van de juffen, maar voor alle kinderen van de Prinsenhofschool. Iedereen kon daar toch mee instemmen en daarna werd het tijd om naar binnen te gaan, want zo warm was het buiten niet. Eenmaal binnen gingen de Sint en Piet alle groepen langs en werd er door de kinderen voor Sinterklaas opgetreden. Al met al weer een leuke en gezellige ochtend, bij het bezoek van de Sint op de Prinsenhofschool.

De foto's zijn gemaakt door de fotografenpiet van de Sint: Zwarte Tino