05
dec
'12

Kerstmarkt bij zorgboerderij De Hafakker.

Op woensdag 12 december is Zorgboerderij De Hafakker in Noordwijkerhout weer helemaal in kerstsfeer. Op die dag wordt de Kerstmarkt gehouden. Iedereen is van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur. Op deze dag worden er kerstbomen verkocht, evenals diverse kerst- en creatieve...

artikelen en is er een rommelmarkt. Kom ook even een kijkje nemen in ons winkeltje waar onder andere verse producten van eigen land  te koop zijn. Verder komt de kerstman langs, is er muziek, én een levende kerststal. Iedereen kan een ritje met de paardenkoets maken en in de speciale knuffelhoek kunnen kinderen konijnen, cavia’s en geitjes aaien.

Als u komt, kunt u ook een wens in de wensboom ophangen die buiten op het erf staat. In de kantine kunt u genieten van verschillende winterse lekkernijen. Kortom, er is genoeg te doen en te zien!

 

Dagbesteding
Zorgboerderij De Hafakker maakt deel uit van Het Raamwerk in Noordwijkerhout. Op doordeweekse dagen werken hier zo’n veertien cliënten met een verstandelijke beperking, in de leeftijd van 20 tot 69 jaar. Zij werken er samen met vier vaste krachten en een groep vrijwilligers, in de dierverzorgingsgroep of in de landbouwgroep. De Zorgboerderij ligt aan de Zeereep 3a op het Hafakkerterrein in Noordwijkerhout.