Datum: 26-11-2022 - 20:45
05
dec
'12

Paniek op de Victorschool, Sinterklaas op het verkeerde adres.

Sinterklaas brengt vandaag 5 december een bezoek aan alle scholen, altijd een hele leuke happening. Maar bij de juffen op St. Victorschool was toch wel lichte paniek uitgebroken, zou Sinterklaas wel bij de juiste school komen. Juf Mariska en juf Mayke hadden nog wel een brief gestuurd....

naar Sinterklaas, dat de school tijdelijk op twee andere locaties zit in verband met de bouw van de nieuwe school aan de Pilarenlaan. Dus een briefje naar Sinterklaas, u moet niet naar de Pilarenlaan (nieuwbouw) of de Hoogstraat gaan, waar tijdelijk de hoogste groepen van de school zitten. Aan de Sint en zijn zwarte Pieten werd gevraagd om naar de locatie op het oude Bavo-terrein te komen, daar stonden vanochtend heel veel kinderen met smart te wachten.

Maar al wat er kwam geen Sinterklaas, uiteindelijk kwam daar een Zwarte Piet aanlopen hij was vergeten om de brief aan Sinterklaas te geven. Waar was Sinterklaas nu dan? Hij stond bij de nieuwbouw van de St. Victorschool aan de Pilarenlaan, gelukkig was één van timmermannen daar bereid om de Sint even naar het Bavo-terrein te rijden. Gelukkig kwam alles toch nog goed en kon het Sinterklaasfeest ook op de St. Victorschool uitgebreid gevierd gaan worden.