Datum: 06-08-2020 - 03:05
04
dec
'12

Boeken lenen bij de Bibliobus in De Zilk.

Veel is er al verdwenen, maar gelukkig het is nog steeds mogelijk om bibliotheekboeken te lenen in De Zilk. Elke donderdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur en op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur staat De Bibliobus aan de Sportlaan. Na de commotie over het verdwijnen...

van de bibliobus uit De Zilk in 2008 is er niet zo veel aandacht geweest voor het verschijnen van de Bibliobus van Karmac Bibliotheek Service, die alweer sinds januari 2009 De Zilk aandoet. Niet alle inwoners van De Zilk zijn ervan op de hoogte dat er nog steeds boeken kunnen worden geleend in het dorp. De abonnees die regelmatig komen zijn erg enthousiast: veel en vaak zijn er de nieuwste titels voor zowel jong als oud.

In de maand november konden de betalende abonnees in het kader van Nederland Leest een gratis exemplaar van De donkere kamer van Damokles afhalen in De Bibliobus. Wie zich in de komende weken inschrijft als nieuwe abonnee ontvangt ook in december nog zo’n gratis boek (zo lang de voorraad strekt). Voor de jeugd is het lidmaatschap tot 18 jaar gratis.

Voor actuele informatie over De Bibliobus en de tarieven voor het lidmaatschap kijkt u op www.debibliobus.nl