Datum: 02-06-2020 - 20:16
02
dec
'12

Toneelvereniging ODI Speelt Ferrie Teel en de Vergeetkorrels!

In januari 2013 speelt toneelvereniging ODI weer volgens traditie een stuk voor de (jonge) jeugd.  Dit keer is gekozen voor een het sprookje ‘Ferrie Teel en de Vergeetkorrels’ van Aris Bremer. De regie is in handen van Dedy den Elzen. Er komt een jongen per parachute...

terecht in Niemandsland. Hij heeft geen naam want hij komt immers uit het land Zonder Naam, waar niemand een naam heeft.  De jongen is weggestuurd uit het Land Zonder Naam omdat hij teveel fantasie had volgens zijn vader, de heer Zonder Naam.

In Niemandsland dwalen allerlei sprookjesfiguren rond uit Verhalenland, die allemaal in de war zijn en niet meer weten uit welk sprookje ze komen. Dat komt door de vergeetkorrels die de heer Zonder Naam regelmatig laat uitstrooien over Niemandsland!  Gelukkig is agent Napoleon er nog. Hij let een beetje op de sprookjesfiguren nu ze zo in de war zijn. Want zelfs Gast van Tast, de bewaarder van verhalen, is alle verhalen kwijt geraakt door de vergeetkorrels. Zou er iemand zijn, die kan zorgen dat de sprookjesfiguren weer in het goede verhaal terecht komen…………….?

Ferrie Teel en de Vergeetkorrels is een sprookje voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar, maar ook zeker leuk om naar te kijken voor volwassenen die zich nog een beetje kind voelen natuurlijk!  Ook is het erg leuk om met een kinderpartijtje naar dit stuk te komen kijken!

Ferrie Teel en de Vergeetkorrels zal drie keer worden opgevoerd door ODI en wel op 19 januari om 13:30 uur en om 18:30 uur in De Schelft in Noordwijkerhout en op 27 januari om 13:30 uur in De Duinpan in De Zilk. Kaartjes zijn vanaf 20 december voor 4 euro verkrijgbaar bij Juwelier Schilder, Boekhandel Wagenaar&van Halem en Suzanne’s Feestshop in Noordwijkerhout en bij kapper Willemse in De Zilk. Nu al is het mogelijk om kaarten online te reserveren via www.toneelverenigingodi.nl

Aan dit stuk is ook een leuke kleurplatenwedstrijd gekoppeld waarbij er weer prijzen zijn in diverse leeftijdscategorieën. Kleurplaten zijn te downloaden via de website of af te halen bij o.a. de bibliotheek in Noordwijkerhout en bij de VVV in Noordwijkerhout.