30
nov
'12

Een sportieve bowlingavond voor 32 nieuwe leden van Optisport.

Door de nieuwe samenwerking tussen Optisport Noordwijkerhout en Flamingo Bowling werd er donderdagavond 29 november een clinic georganiseerd voor nieuwe leden van Optisport. Werd je lid in de maand november kreeg je als welkoms cadeau de clinic aangeboden...

In aanwezigheid van 32 personen werden we opgevangen door Jack Edelaar, voormalig bondscoach van de Nederlandse bowling bond. Na wat ingooien werd er door Jack wat grondbeginselen m.b.t. het bowlen uitgelegd, houding, aanloopsnelheid en verdeling van je evenwicht. Na goed een uur werden de baan-beste met de hoogste score uitgedaagd door Jack voor een Bowl-off. Dit was een leuke afsluiting van een sportieve avond.

Mede door de inzet van Jack en de gastvrijheid van Antoine van Flamingo Bowling, werd dit een leuke sportieve avond. Ook de Flamingootjes (lekkere hapjes) werden door de leden van Optisport zeer gewaardeerd. Op het eind van de avond werd Chantal Witteman nog in het zonnetje gezet, zij won het arrangement voor 2 personen, bowlen, eten en drinken. Foto's pr.