Datum: 09-08-2022 - 00:12
28
nov
'12

Reünie carnavalsvereniging De Vikings opgericht 11-11-1970.

Het is dit jaar 43 jaar geleden dat de carnavalsvereniging De Vikings werd opgericht als toen nog “wijkvereniging De Victor” door Jan Hertogh en Aad van den Berg (Vos) (zie foto). Bij het eerste lustrum van de vereniging kreeg deze de naam “de Vikings”, bedacht door Ria Hertogh...

Wij zijn met de huidige vereniging nog steeds dankbaar dat beide heren Jan en Aad, de eerste steen hebben gelegd voor deze gezellige vereniging.

Vele jaren hebben De Vikings gebruik gemaakt van het “Zonnig Spoor” menige stukjes zijn daar opgedragen, vele bijeenkomsten, Oppers, Prinsen en Prinsessen zijn daar de revue gepasseerd. Helaas gaat ook dit stukje historie verloren, want het Zonnig Spoor wordt volgend jaar gesloten en tzt afgebroken.

Graag wilden De Vikings van dit feit gebruik maken om een reünie te organiseren voor alle mensen die iets met de vereniging te maken hebben gehad of deze een warm hart toedragen. Het idee is om van het Zonnig Spoor een soort museum te maken met als thema “ De Vikings door de jaren heen” De reünie staat op de agenda op zondagmiddag 9 december van 14.00 uur tot 17.30 uur en de koffie staat natuurlijk klaar in het Zonnig Spoor hoek Esdoorn/Duindoornstraat . Heeft u belangstelling om te komen of heeft informatie, oude foto's dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de Vikings, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De eerste carnavalswagen van de Vikings,
Links Aad van den Berg (Vos) en rechts Jan Hertogh en hun (buurt)kinderen.


Een krantenbericht met Opperviking Tinus (Heemskerk) Bokbier.