Datum: 18-04-2021 - 01:04
27
nov
'12

Sinterklaasbingo en een Kerstveiling bij VVSB.

Vrijdagavond 30 november is er om 20.00 uur een Sinterklaasbingo in de kantine van VVSB, met een hoofdprijs van € 175,-. Op zaterdagavond 15 december organiseert VVSB weer traditiegetrouw haar Kerstveiling in de kantine van de vereniging. Zo’n 46 jaar geleden werd gestart...

met dit niet meer weg te denken fenomeen. De avond kenmerkt zich door het vele bieden op heel veel kavels, wat gepaard gaat met sfeer en gezelligheid.

De opbrengst van de kavels is een zeer belangrijke bron van inkomsten voor VVSB. Dit is in de loop der jaren niet onopgemerkt gebleven. Veel voetbalverenigingen uit de wijde omgeving hebben dit concept gekopieerd en worden veilingmeesters, verbonden aan VVSB, uitgenodigd om tijdens hun veiling deze rol te vervullen.

Eind oktober, begin november zijn er door de jeugd van VVSB loten aan de man gebracht. De loterij vormt een mooie basis voor een fraai eindbedrag, maar op zaterdagavond is er de 'kers op de taart'. De avond begint om 19.30 uur met de trekking van de loterij, daarna start voor de jeugd het Rad van Fortuin en voor alle kinderen is het ‘Bingo’.

Om 20.30 uur start de grote veiling en ook dit jaar weer met heel veel verrassende kavels, die door ondernemers en gulle gevers geschonken zijn. Een aantal bijzondere items voor deze avond zijn: een striptease, 30 liter bier in bar Madero, 2 VIP-kaarten voor een concert naar eigen keuze in de Heineken Music Hall, diners in Het Oude Dykhuys, in Alexander Beach en in Latour (Grand Hotel Huis ter Duin). Ook kunt u een thuiswedstrijd bekijken van ADO Den Haag tegen Roda JC voor 15 personen (iets voor uw elftal??).

Wij willen u nog attent maken op een coupon die in de veilingcatalogus zit twv 100euro! Bij inlevering van deze coupon wordt om ongeveer 12 uur ‘s nachts de winnaar getrokken en de waardebon uitgedeeld mits u aanwezig bent in de kantine.

Wederom is er ook weer een ballenveiling. Er worden 10 ballen verkocht, achter elke bal zit een prijs en die prijs kan bv. zijn een zak aardappelen, een iPod, een pennenset of een pond paling enz enz.  Dus voor bv. 200 euro kunt u een zak piepers rijker zijn, maar ook kunt u voor 50 euro een iPod hebben!!

 

Na de laatste kavel, Pieter Vink met een voetbalshirt, kan eindelijk de balans opgemaakt worden. Wordt het recordbedrag verbroken? Wie biedt er meer?

Lees meer: BlikOp Noordwijkerhout - Wie biedt er meer.....
Bron: BlikOp

Na de laatste kavel kan dan eindelijk de balans opgemaakt worden. Wordt het recordbedrag verbroken? Wie biedt er meer?

Na de laatste kavel, Pieter Vink met een voetbalshirt, kan eindelijk de balans opgemaakt worden. Wordt het recordbedrag verbroken? Wie biedt er meer?

Lees meer: BlikOp Noordwijkerhout - Wie biedt er meer.....
Bron: BlikOp