Datum: 07-07-2020 - 13:23
23
nov
'12

Albert Heijn Noordwijkerhout eindigt als 2de van de regio.

Jaarlijks worden er intern bij Albert Heijn een wedstrijd gehouden, om te kijken welk filiaal het beste is van Nederland. De beoordelingen komen voornamelijk voort uit klantenbeoordelingen. Tevens zijn er bepaalde omzetrondes waarin bijvoorbeeld non-food of brood...

in gepromoot moet worden. De Operationeel Manager en het hoofdkantoor kennen dan extra punten toe aan de filialen, als zij bijvoorbeeld iets extra's hebben gedaan en deze omzetten extra kunnen verhogen.

In het begin van deze wedstrijd stond Albert Heijn 1637 Noordwijkerhout zelfs op de 6e plaats van heel Nederland (ruim 850 winkels). Omdat de scores zo hoog waren, had men wel verwacht dat ze wellicht daarin iets zouden dalen. Maar met de 2e plaats in deze regio zijn in Noordwijkerhout ook erg blij. Albert Heijn Noordwijk is 1e geworden in het regioklassement, zij gaan nu strijden om de beste van het land te worden.

 

Wij als, Albert Heijn 1637 Noordwijkerhout, feliciteren de collega's van Albert Heijn 1539 Noordwijk van harte met dit resultaat. Het personeel van Albert Heijn Noordwijkerhout bedanken hun klanten hartelijk voor de beoordelingen, maar ook het feit dat zij boodschappen willen doen bij dit filiaal. Mochten er klanten zijn die zich in willen schrijven om mee te doen aan het "klantenpanel" (zij krijgen dan regelmatig een enquête opgestuurd via e-mail), dan kan dat via www.ah.nl/klantenpanel.

Deze regio is ingedeeld in de regio Noord-West onder de naam "Bollenstreek" dit bestaat uit de filialen:
- Leiden (4 filialen)
- Oegstgeest (2 filialen)
- Leiderdorp
- Bennebroek
- Sassenheim
- Voorhout
- Noordwijk
- Katwijk (3 filialen)
- Lisse
- Warmond
- Rijnsburg