Datum: 02-06-2020 - 20:48
21
nov
'12

Toneelvereniging ODI zoekt nieuwe leden en donateurs!

In de afgelopen weken heeft toneelvereniging ODI het hilarische stuk ‘de Flat van Jet’ op de planken gebracht. Ruim 700 mensen hebben van dit komische stuk genoten! ODI is een toneelvereniging in het hart van de Bollenstreek die bruist van de energie en talent. Naast...

diverse spelersgroepen die maar liefst drie stukken per jaar verzorgen, heeft ODI  ook een eigen decorgroep en grimegroep en ook nog een leescommissie.  ODI is dus een vereniging met veel verschillende aspecten.

ODI is altijd zoekende naar enthousiaste mensen om onze vereniging te komen versterken. Zowel spelers, grimeurs als decorbouwers/ontwerpers zijn van harte welkom. Wanneer u interesse heeft om ODI te komen ondersteunen is een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voldoende.

In het najaar en het voorjaar speelt ODI altijd een stuk voor volwassenen en in januari/februari altijd een stuk voor de (jonge) jeugd. Om dit alles mogelijk te maken heeft ODI een groot aantal donateurs en sponsoren nodig! Daarom wil ODI hierbij ook een oproep doen aan alle mensen die toneel in het algemeen en/ of ODI in het bijzonder een warm hart toe dragen om donateur te worden van ODI. Donateur van ODI bent u al voor 8 euro per jaar per persoon en daarvoor mag u gratis naar zowel het najaarsstuk als het voorjaarsstuk van ODI komen kijken. 

Via de website van ODI www.toneelverenigingodi.nl is het mogelijk om een machtigingsformulier te downloaden en op te sturen naar het daar bijstaande adres. Ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is mogelijk.