Datum: 06-08-2020 - 03:14
18
nov
'12

Prins Thor en Prinses Freya het nieuwe prinsenpaar der Vikings.

In het oude vertrouwde Victorhuis werd het 34ste opper/prinsenpaar der Vikings gekozen. De eer is dit jaar aan Antoon Vink en Marion Mense, zijn gaan het komende jaar door het leven als Prins Thor en Prinses Freya van de Vikings uit de Victorwijk in Noordwijkerhout...

In een weer vanouds gezellig gevuld Victorhuis, werd het nieuwe prinsenpaar bekend gemaakt alle aanwezige carnavalisten. Met een gerichte knal kwam het nieuwe prinsenpaar tevoorschijn (zie filmpje) en was het gelijk feest onder de welluidende klanken van de boerenblaaskapel Nix Dus. Het nieuwe prinsenpaar woont in de Duindoornstraat in de Victorwijk en wordt het komende jaar ondersteund door de adjudanten, Helia en Loki.

Met het nieuwe prinsenpaar der Vikings is bijna het hele kwartet aan nieuwe prinsenparen compleet, alleen het nieuwe prinsenpaar der Keiebijters zal zich vandaag nog bekend maken en dan zijn alle ingrediënten weer aanwezig voor een fantastisch carnaval in Kokkerhout.

We hebben een filmpje van de bekendmaking voor u en natuurlijk de foto's van deze avond. Foto's zijn van de BON-redactie en fotograaf JP, klik hier voor nog meer foto's.