Datum: 16-12-2019 - 06:04
13
nov
'12

Woensdag 12 december "Dag van de vrijwilliger" in de Witte Kerk.

Ook dit jaar organiseert de Gemeente Noordwijkerhout de ‘Dag van de vrijwilliger’. Deze avond wordt gehouden op woensdag 12 december in de Witte Kerk aanvang 20.00 uur. Daarmee wil de gemeente haar waardering uiten voor de inzet van de vele vrijwilligers in onze gemeente...

Wat kunt u deze avond verwachten?
Onze gast deze avond is Arienne Groenewoud. Zij is gespecialiseerd in fondsenwerving voor verenigingen. Elke vereniging heeft donaties of sponsorgelden nodig om de activiteiten te kunnen organiseren. U heeft ongetwijfeld ook gemerkt dat het in deze tijden van crisis een steeds lastigere opgave is. Arienne Groenewoud geeft u tips om op een effectieve en creatieve manier extra inkomsten voor uw vereniging binnen te krijgen. Als er voldoende belangstelling is voor dit onderwerp, zal de gemeente in het voorjaar van 2013 een training hiervoor aan te bieden. Naast dit serieuze onderwerp kunt u, onder het genot van een drankje en een hapje, de contacten met vertegenwoordigers van andere verenigingen en organisaties uit onze gemeente weer eens wat opfrissen.

Bekendmaking ‘Vrijwilliger van het jaar’ 2012.
Een spannend moment is altijd weer de bekendmaking van de ‘Vrijwilligers van het Jaar’. Als u nog niet gestemd heeft op de genomineerden, kunt u dit nog tot en met 23 november doen via de website van de gemeente.

Aanmelden vrijwilligersavond
Gezien het grote aantal verenigingen en maatschappelijke organisaties kunt tot 5 december twee vertegenwoordigers van uw vereniging of organisatie voor de vrijwilligersavond aanmelden.

» aanmeldformulier vrijwilligersavond 12 december 2012

Jaap Walen en Carnavalsvereniging De Keiebijters Vrijwilligers van het jaar 2011.