12
nov
'12

‘Kind of Magic’ succesvol op de planken gebracht door Jeugdtheatergroep Tikkie.

Afgelopen weekend heeft de donderdagmiddaggroep van Jeugdtheatergroep Tikkie, de voorstelling ‘Kind of Magic’ drie keer succesvol op de planken gebracht. Deze productie stond onder leiding van het creatief team bestaande uit: Ester de Jong, Willem-Jan Kinds en Cintia van den Berg...

De cast bestond uit: Anna Kroon, Laura Geerlings, Benjamin van Hooff, Meike Aartman, Berend van den Berg, Joey Aartman, Britt de Beer, Nik van Beelen, Eva Roest, Quinta van den Berg, Femke Koek, Sanne van der Kooij, Isabelle ter Laak, Sterre Hoogerbeets, Jill van Emmerik.

 

De voorstelling ‘Kind of Magic’.
Op Huize Westerhout vindt het jaarlijkse goochelcongres plaats. Het wordt georganiseerd door goochel-grootmeester Djanga, die beroemd is omdat zij in het bezit is van de "Grootste Truc van de Wereld" . Zijn raadsman, raadsvrouw en bedienden maken zich op om de gasten te ontvangen. Achtereenvolgens arriveren de goochelclubs de Magic Fingers, Black Magic en de Goochelaars Zonder Naam. Elke club doet een welkomsttruc. Er woedt meteen een hevige concurrentie. Ook arriveren Nick en Lisa, het neefje en nichtje van Djanga.

Er heerst een vijandige sfeer onder de goochelaars. Dan blijkt Djanga onverwacht op zakenreis te moeten. Een collega heeft zijn assistente laten verdwijnen en kan haar niet meer terug vinden. Djanga moet erheen om te helpen zoeken. De goochelaars zullen onderling moeten gaan uitmaken wie de beste goochelaar is. Het boek, met daarin de ‘ Grootste Truc van de Wereld, laat hij achter, ervan uitgaande dat niemand erin zal kijken. Kortom een hilarisch stuk voor jong en oud!

Foto PR