Datum: 28-05-2023 - 06:15
24
dec
'19

Wat goééééd....er komt nu definitief een 3e seizoen van Chateau Meiland.

Vorige week maandag zat de 58-jarige kasteelheer en geboren Noordwijkerhouter Martien Meiland nog bij Pauw in de televisie-uitzending op NPO1, maar daar kon hij het verlossende woord niet geven. Een dag later kwam er een fake-nieuwsbericht naar buiten dat er een derde seizoen zou komen, maar die werd een uur later al weer ingetrokken door berichtenmelder Televizier. Maar nu is het dan toch echt waar, er komt een derde seizoen van de...

winnaar van de Gouden Televizier-Ring. In de 538 Ochtendshow bevestigde Martien Meiland dat er in 2020 een nieuw seizoen van Chateau Meiland op SBS6 te zien is. "Wij hebben toch nog een heel huis hier op het terrein staan. Daar zit inmiddels wel een dak op, heel mooi, maar dat hele huis moeten we gaan verbouwen", sprak Martien tegen radio-dj Wietze de Jager.

De Meilandjes hebben in ieder geval weer genoeg energie om aan de slag te gaan, na een welverdiende vakantie. Wanneer de reeks uitgezonden wordt, kon Martien niet vertellen. "Daar hou ik me helemaal niet mee bezig. Ik weet wel dat het doorgaat."

Kerst op Chateau Meiland
Dinsdagavond zijn de Meilandjes ook weer op de kijkbuis te zien. Om 20.30 uur zendt SBS6 Kerst op Chateau Meiland uit. Op maandag 30 december sluit de gezellige familie het jaar af met Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland. In deze eenmalige special delen bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, hun favoriete momenten uit het programma.

Tweede seizoen Cash or Trash
Naast Chateau Meiland is Martien druk met van alles en nog wat. Zo maakt hij naam in Ranking the Stars en doet hij Cash or Trash zodanig goed dat er een tweede seizoen is besteld. "In het nieuwe seizoen krijg ik een nog wat vrijere rol", zei Meiland daarover bij Pauw.

Martien met een item in het AD.
In het AD is een leuk nieuwsitem te lezen over Martien, waarin Noordwijkerhouters vertellen over hem. "Martien Meiland: van jongen uit de Bollenstreek tot flamboyante showman."

Bron tekst Televizier. Foto's BON en PR.

Klik hier als u een uitzending gemist heeft of de leukste clips uit de reality-serie wilt bekijken.  

Klik hier voor het 1e nieuwsitem op BON: De verhuizing naar Frankrijk.
Klik hier voor het 2e nieuwsitem op BON: Martien en Erica bij het tv-programma van Jeroen Pauw.
* Klik hier voor het 3e nieuwsitem op BON: Ook de Witte Kerk mag niet ontbreken in Chateau Meiland. 
* Klik hier voor het 4e nieuwsitem op BON: Martien Meiland presenteert nieuw tv-programma op SBS 6.
* Klik hier voor het 5e nieuwsitem op BON: 2e seizoen van Chateau Meiland van start gegaan.
* Klik hier voor het 6e nieuwsitem op BON: Kasteelheer Martien Meiland even terug op het durrep voor tonknuppelen.
* Klik hier voor het 7e nieuwsitem op BON: Chateau Meiland bij laatste drie Gouden Televizier-Ring Verkiezing! (BON-filmpje reactie Martien op uitverkiezing)
* Klik hier voor het 8e nieuwsitem op BON: BON op bezoek bij 'Chateau Meiland' in Frankrijk. (foto's + filmpje)
* Klik hier voor het 9e nieuwsitem op BON: Vanavond stemmen op 'Chateau Meiland' voor de Gouden Televizier-Ring. (foto's TV-uitzending Tonknuppelen)
* Klik hier voor het 10e nieuwsitem op BON: Wat goéééd....'Chateau Meiland' winnaar Gouden Televizier-Ring.