Datum: 23-09-2023 - 02:51
21
dec
'19

Regenboogkinderen zingen kerstliedjes bij Munnekeweij. (foto's)

Op de laatste ochtend voor de kerstvakantie, vrijdag 20 december, bezochten kleuters van Jenaplanschool de Regenboog de bewoners van Munnekeweij. De kleuters werden begeleid door hun juf, ouders en enkele bovenbouwleerlingen. Bij Munnekeweij aangekomen, werden zij hartelijk ontvangen in de gemeenschappelijke ruimte. De bewoners genoten zichtbaar van de aanwezigheid van de kleuters, helemaal toen zij met de hele groep kerstliedjes gingen zingen...

Toen bleek dat één van de kleuters jarig was, werd hij op een tafel gezet en toegezongen door de bewoners. Daarna sprong hij tot grote hilariteit van de ouderen van de tafel. De kleuters hadden ook voor alle bewoners van Munnekeweij een mooie kerstkaart gemaakt. Nadat ze deze hadden uitgedeeld in de gemeenschappelijke ruimte, mochten zij naar boven om ook daar de bewoners te verrassen met hun mooie kaarten.

Het was een gezellige ochtend waarbij jong en oud samen plezier hadden en van elkaars aanwezigheid genoten. De Regenboog is dan ook van plan vaker met leerlingen op bezoek gaan bij Woonzorgcentrum Munnekeweij.

Foto's PR.