Datum: 25-09-2023 - 01:07
20
dec
'19

Noordwijkerhoutse Bridgeclubs ontvangen donatie voor het geven van bridgelessen aan jong en oud.

De Noordwijkerhoutse Bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft' hebben vanuit het Coöperatie-Fonds van Rabobank Bollenstreek een donatie ontvangen van € 500,-. Deze bijdrage is bedoeld voor de stimulering van het geven van bridgelessen aan de jeugd en volwassenen. De cheque is overhandigd tijdens een van de bridgelessen voor volwassenen in december in Dienstencentrum Puyckendam in Noordwijkerhout. Deze bridgelessen worden gegeven...

door gediplomeerd bridgedocent Peter van Maris en er zijn op dit moment ruim 20 enthousiaste cursisten. Op diverse basisscholen in Noordwijkerhout worden de bridgelessen gegeven door vrijwilligers vanuit de beide bridgeclubs. Dat deze bridgelessen een succes zijn, blijkt uit de deelname van Guido van der Poel en Niels van Elk aan het Nederlandse Kampioenschap Minibridge 2019 met als resultaat een tweede plaats. (zie foto)

Heeft u ook interesse om bridge te leren of willen uw kinderen kennis maken met minibridge (dit is mogelijk op 12 en 26 januari en 9 en 23 februari) neem dan contact op met Sjaak Geerlings Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's PR.