19
dec
'19

Feestelijke opening nieuwbouw door wethouder Dennis Salman tijdens de Winterfair van TC-Leeuwenhorst.(foto's)

Donderdag 19 december verrichtte wethouder Dennis Salman de officiële opening van de nieuwbouw en uitbreiding van Teylingen College Leeuwenhorst. De wethouder deed dit door middel van het doorknippen van een openingslint, in aanwezigheid van schooldirecteur Cees Slats en de leerlingen/docenten van de school en de vele bezoekers van de Winterfair. De plannen voor deze uitbreiding dateren alweer van begin 2017 en in juni 2017 gaf de toenmalige...

gemeenteraad van Noordwijkerhout toestemming voor de uitgave van 2.4 miljoen euro (totaal 3,6 miljoen) om de nieuwbouw te realiseren. De uitbreiding bestaat uit een gymzaal met theaterlokaal en een theoriegebouw dat nu één geheel vormt met het bestaande gebouw en duurzaam is uitgevoerd. De daken van de nieuwbouw zijn voorzien van zonnepanelen en geven voldoende elektra voor de stroombehoefte van zowel het nieuwe gedeelte als een groot gedeelte van het al bestaande hoofdgebouw. 

Na de officiële opening ging de Winterfair van start waarbij de school allerlei activiteiten had organiseert om geld in te zamelen voor het goede doel: “Stichting Met je hart” in Noordwijkerhout en Noordwijk. Tijdens de Winterfair kon men zich voor een klein bedrag inschrijven voor korte workshops/activiteiten in de diverse lesruimtes van de nieuwbouw, waaronder theater, sport, informatica en een silent disco.

Natuurlijk werd er ook een kerstmarkt en een loterij gehouden en was er voor één dag zelfs een heus schaatsbaantje op het plein met live-muziek, vuurkorven en een hapje en een drankje te verkrijgen. Het verslag en de opbrengst van de Winterfair zal later nog volgen.

Foto 1 PR - foto's logo BON.