Datum: 01-06-2023 - 17:44
16
dec
'19

Speciale Samenreisdagkaart van Arriva voor deze kerstvakantie.

Proef de kerstsfeer in je eigen regio: dat is de uitnodiging van Arriva deze vakantie. Van 16 december t/m 5 januari is in alle stads- en streekbussen de Samenreisdagkaart te koop. Daarmee kunnen 2 t/m 5 personen een hele dag onbeperkt door de regio reizen voor nog geen tien euro. Kerstshoppen in Gouda of Alphen a/d Rijn, naar de WinterWonderWeken in Leiden: ze staan hoog op ons verlanglijstje. Het zoeken naar een parkeerplaats...

of de hoge parkeerkosten niet. Arriva laat inwoners van de regio ervaren hoe makkelijk het is om uitstapjes te maken met het openbaar vervoer. Een busreiziger hoeft zich dan geen zorgen te maken om het weer of verkeer, kan onderweg gezellig kletsen of whatsappen en mag een glaasje glühwein meedrinken.

Met twee tot vijf personen reizen voor maar 9,95 euro.
Op één Samenreisdagkaart kan met minimaal twee en maximaal vijf personen worden gereisd, waarvan maximaal twee volwassenen en maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar (kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en zonder vervoerbewijs mee).

De Samenreisdagkaart is na 9.00 uur de hele dag geldig in alle reguliere stads- en streekbussen (inclusief R-net) in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland, behalve op buslijn 45 (Den Haag - Leiden). De kaart is ook geldig (maar niet te koop) in de buurtbus. Meer informatie over de Samenreisdagkaart staat op www.arriva.nl/kerstvakantie.

Plan uw reis van deur-tot-deur.
Voor wie nog niet eerder met de bus reisde: uw hele reis ‒ letterlijk van deur tot deur ‒ plant u vooraf via de reisplanner op arriva.nl. Behalve de Samenreisdagkaart zijn ook andere vervoerbewijzen geldig, zoals de OV-chipkaart, de Gemakskaart (te koop bij de buschauffeur) en het e-ticket (bestellen via www.arriva.nl).