Datum: 30-03-2023 - 08:05
13
dec
'19

Vrienden van Munnekeweij al in kerstsfeer. (foto's)

In  deze weken voorafgaande aan de kerstdagen  wil de samenleving vaak stilstaan bij degenen voor wie het hebben van gezelschap niet vanzelfsprekend is. Juist in deze dagen staan we stil bij de mensen die moeten leven met een beperking waarvoor een opname in een zorgcentrum noodzakelijk is. De Vrienden van Munnekeweij staan het hele jaar stil bij de bewoners van het zorgcentrum  en proberen met regelmaat dit ook daadwerkelijk...

te laten zien door het realiseren van wensen die het wonen in Munnekeweij aangenamer kunnen maken. In deze tijd van het jaar werd traditie getrouw aan alle bewoners een fraai kerststuk in glazenbol en verlichting  aangeboden.

Vergezeld van bestuursleden Piet Broekhof en Ineke Duivenvoorden, bood Siem Nulkes het eerste kerststuk aan. De gelukkige die bij loting werd aangewezen daarvoor was Mevrouw Roodenburg (van de Roodenburg-winkel in de Dorpsstraat). In aanwezigheid van twee dochters nam zij dit kerststuk dankbaar in ontvangst.

Het bestuur van de Vrienden hoopt dat de bewoners tijdens de komende week,  d.m.v. dit kerststuk zich in gedachten vergezeld weten van vele vrienden van Munnekeweij. Voor meer informatie over de Vrienden van Munnekeweij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's BON.