Datum: 23-03-2023 - 21:28
09
dec
'19

Nominaties bekend Sportverkiezingen Noordwijk. Stemmenbussen geopend!

De jury had het de afgelopen weken pittig met het beoordelen van de meer dan 100 sportnominaties die de afgelopen maanden zijn binnengekomen. Ontzettend veel mooie sporters zijn aangedragen en de waardering vanuit de organisatie is groot voor alle inzendingen. De jury is eruit en de top drie genomineerde sporters per categorie zijn bekend. Vanaf maandag 9 december kan via www.sportverkiezingennoordwijk.nl gestemd worden op de ultieme sportfavoriet...

De genomineerden zijn:

Sportteam
Noordwijk MB1
VV Noordwijk Heren 1
Judoteam Bollenstreek

Sportman
Kevin Langeree
Robert Hendriks
Martijn Smak

Sportvrouw
Marit Huiberts
Jalou Langeree
Ria Duivenvoorden

Sporttalent
Eloise de Mooij
Jonna van de Velde
Floor van der Linden

Sportvrijwilliger
Tino de Groot
Carola van Hunnik
Johan Zagers

Sportinitiatief
Mocht je op de avond van de Sportverkiezingen Noordwijk het podium willen pakken voor jouw sportinitiatief dan kan dat. Mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met jou op. 

De uitslag van de stemronde wordt op zondag 9 februari 2020 vanaf 19:00 uur tijdens de Sportverkiezingen Noordwijk in het Leeuwenhorst in Noordwijkerhout bekend gemaakt. Het is een gratis evenement waar iedereen welkom is.

Via social media (Facebook en Instagram), de website (www.sportverkiezingennoordwijk.nl) en de digitale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..