Datum: 01-06-2023 - 10:34
08
dec
'19

Twee theaterconcerten 75 jaar Vrijheid door Popkoor Bloom.

Op dit moment werkt Popkoor Bloom hard aan de voorbereidingen op maar liefst twee wervelende theaterconcerten. Deze vinden plaats in Theater de Muze in Noordwijk op 14 en 15 maart 2020. In 2020 herdenkt heel Nederland het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. Bloom haakt hier op in door ´75 jaar Vrijheid´ als rode draad door het verhaal te laten lopen. In haar programma viert Bloom dat Nederland sinds 75 jaar...

weer in vrijheid leeft, in het besef verantwoordelijk te zijn om vrijheid door te geven.

Programma
Met het inspirerende concert, ´Vrijheid: Niet te stoppen!´, biedt Bloom haar publiek een gevarieerd programma vol liedjes, dansen en verhalen. Bloom wordt daarbij ondersteund door dirigent Tim Quak, een aantal muzikale gasten en een dansgroep.

Bloom is trots op haar samenwerking met niemand minder dan regisseur Margreet Osinga. Samen met Margreet haalt Bloom alles uit de kast om haar publiek een spraakmakend, indrukwekkend en onvergetelijk theaterconcert te laten beleven.

Vrijkaarten
Gesteund door de Rabobank start Bloom binnenkort een actie waarbij vrijkaarten voor het matinee van zondag 15 maart te winnen zijn. Dus, houd de website in de gaten.

Tickets
Bloom heeft de Kerstman als cadeausuggestie ingefluisterd dat tickets á € 12,50 verkrijgbaar zijn bij VVV Noordwijkerhout, aan de kassa van De Muze of online via www.demuzenoordwijk.nl en www.noordwijkticket.nl 

De voorstelling van zaterdag 14 maart 2020 start om 20.00 uur. Het matinee van zondag 15 maart 2020 begint om 14.00 uur. Voor meer informatie: www.popkoorbloom.nl. PS: Bloom is dringend op zoek naar mannelijke bassen en tenoren!

´Vrijheid: Niet te stoppen!´ wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Gemeente Noordwijk en Rabobank.

Foto: ByMo Fotografie