Datum: 03-06-2023 - 03:05
05
dec
'19

Genieten van een weekend lang Kerstwijkerhout.

Ook dit jaar staat er weer een leuk kerstweekend op het programma in het centrum van Noordwijkerhout. Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 december wordt het centrum gevuld met gezelligheid, muziek en kerstsfeer. Het hele wekend staan er tien leuke kerstkraampjes, met kerstartikelen van ondernemers, waar u het hele weekend van kunt genieten. Op vrijdag om 13.00 uur het startsein van Kerstwijkerhout, om 19.00 uur begint de Lichtjesavond met...

een kerstwandeling van Carolinde van der Linden bij de kerk. Om 19.05 uur geven de wethouders het startsein van een nieuwe lichtprojectie op de Witte kerk gemaakt door Mariëlle Rol met op de achtergrond livemuziek van de band Bubblegumm. 

De wethouders, Sjaak van den Berg, Henri de Jong en Roberto ter Hark delen soep uit op het terras bij Erik (To Meat - Bij de Buren). Door het hele dorp is er glühwein en warme chocolademelk op diverse plekken te verkrijgen (VVV, Vink Multimedia, Santé).

De scouting is er elk jaar weer bij met lekkere marshmallows op het vuur en ook kunt u met de kerstman en zijn elfjes op de foto. In de Witte kerk verzorgt de Harpe Davids dit jaar een concert. Op zaterdag en zondag kunt u opnieuw langs de kerstkraampjes, is de kerstman er ook weer bij en kunt u genieten van livemuziek.

Op zondag speelt van 12.00-16.00 uur het Charles Dickens Orkest van St. Jeanne D’arc. Kom gezellig sfeerproeven in het centrum Noordwijkerhout tijdens het Kerstwijkerhout. De organisatie ligt in handen van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV).