Datum: 02-10-2023 - 17:19
09
dec
'19

Handbalvereniging Northa organiseert Mini-Kids Handbal.

De Handbalvereniging Northa organiseert (iedere maand) woensdag 11 december Mini-Kids Handbal. Kinderen uit groep 2 en 3 van de basisschool zijn van harte welkom. In de gymzaal van de Prinsenhof wordt van 15.30 tot 16.30 uur een superleuke training georganiseerd. Met deze leeftijdsgroep kun je al zoveel leuke balspelactiviteiten doen...

Spelenderwijs leren zij hun eigen mogelijkheden. Bij hen gaat het totaal nog niet om de competitie, maar meer om de beweging, de vaardigheden en het samen met elkaar een spel doen. Uiteindelijk krijgen zij zo de beginselen van handbal onder de knie. Zodra de kinderen er klaar voor zijn, kunnen zij een keertje meedoen met een toernooitje die speciaal voor deze leeftijdsgroep wordt georganiseerd.

Denkt uw zoon of dochter, dat lijkt me wel wat, laat hem of haar een keer meekijken. Je kunt gratis 3x mee trainen. Het is handig als u uw kind even aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via Sjors Sportief. Wat betreft kleding is het eenvoudig, lekkere sportkleding en sportschoenen. Voor een bal zorgen wij. En natuurlijk zorgt uw kind zelf voor veel zin.