Datum: 29-03-2023 - 13:02
05
dec
'19

Acht vrijwilligersprijzen uitgereikt op het vrijwilligersfeest van de nieuwe gemeente Noordwijk.

Woensdagavond 4 december vond in de Sint Jozefkerk het Vrijwilligersfeest 2019 plaats voor alle vrijwilligers van de gemeente Noordwijk. Het werd een fantastische avond waarbij de vele vrijwilligers eerst de prachtige muzikale voorstelling ‘Winterhotel’ kregen voorgeschoteld, uitgevoerd door Stichting Passie van Noordwijkerhout. Na de voorstelling vond de uitreiking van de vrijwilligersprijzen 2019 plaats en voor het eerst vierde de vier kernen van...

Noordwijk Zee/Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk met elkaar een vrijwilligersfeest die georganiseerd werd door Welzijn Noordwijk. De gemeente Noordwijk wilde met hun financiële steun op deze avond, de vrijwilligers van de gemeente bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. 

Wethouder Sjaak van den Berg maakte de winnaars bekend die een cheque met een geldbedrag ontvingen en die voortkwamen uit de vele nominaties welke voorgedragen waren door de inwoners van de gemeente Noordwijk. Een deskundige jury uit de verschillende kernen, onder leiding van burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld, koos uiteindelijk de winnaars.

* Winnaar categorie jeugd: Scouting Norvicus (Noordwijk)
* Winnaar individu: Lo en Coby de Haas (De Zilk - o.a. actie Gambia, VV Van Nispen)
* Winnaar individu: Ineke vd Meulen (Noordwijk - wijkvereniging Boerenburg)
* Winnaar individu: Jeanette Verkerk (Noordwijk - Zeep aan Zee, Theaterhuis)
* Winnaar individu: Hans Hoogeveen (Noordwijkerhout - Rest van Harte)
* Winnaar initiatief: Koninklijk Nederlandse Redding Maatschappij
* Winnaar initiatief: Taalhuis Bibliotheek
* Winnaar waarderingsprijs: Z-Ambassadeurs 
* Richard van Egmond werd in het zonnetje gezet vanwege zijn fotovrijwilligerswerk voor de organisatie Cultuur Verbindt.

Foto's uitreiking BON. Later volgen de foto's van voorstelling 'Winterhotel', voor meer info klik hier.