Datum: 26-03-2023 - 14:47
30
nov
'19

Werkzaamheden aan de 'Parel Nieuw Leeuwenhorst' vorderen gestaag(foto's)

De werkzaamheden aan de Parel Nieuw Leeuwenhorst vorderen gestaag. Recent is het nieuwe parkeerterrein voor een groot gedeelte al geopend voor de bezoekers. De huidige parkeerplaats is reeds vervallen en teruggegeven aan de natuur. Er is ook een nieuwe toegankelijke en veiligere entree gerealiseerd. Op diverse plekken in het bos worden de laanstructuren hersteld en is men bezig met het bouwen van een nieuw vogelkijkscherm. Daarnaast is men bezig....

met de aanleg van een avontuurlijk speel- en activiteitenbos, bedacht en ontworpen door leerlingen van het Teylingen College, waarmee de toegankelijkheid en beleving worden verbeterd. De werkzaamheden worden uitgevoerd in verschillende fases zodat de omgeving zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

De komende periode wordt er nog steeds gewerkt op en rond het landgoed, zodat alle bezoekers, jong en oud, straks actief in de vrije natuur kunnen zijn. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de werkzaamheden op landgoed Nieuw Leeuwenhorst en volg de speciale pagina 'Parel Nieuw Leeuwenhorst' die wordt bijgehouden door de aannemer AW Mense Groen.

Foto's BON.