Datum: 02-10-2023 - 16:25
25
nov
'19

Stichting Winterfeest organiseert 10 januari 2020 feest voor mensen met verstandelijke beperking.

Na de eerste editie gehouden op 11 januari 2019 met honderden bezoekers, zijn alle carnavalsverenigingen uit de Duin- en Bollenstreek ervan overtuigd dat dit feest voor deze doelgroep moet blijven bestaan. Nadat afgelopen zomer de Stichting Winterfeest officieel werd opgericht, zijn alle carnavalsverenigingen samen alweer druk aan het organiseren om dit feest opnieuw tot een succes te maken. De feestavond zal bol staan van....

muziek en dans. Zo zullen diverse Pretbands hun opwachting maken waaronder Kleintje Pils en een optreden van de Bollenband mag natuurlijk ook niet ontbreken. Diverse artiesten treden er op en de dansmariekes zullen hun geweldige shows aan het publiek tonen en is er een DJ met lekkere muziek om de avond compleet te maken.

Natuurlijk zullen alle carnavalsverenigingen uit Duin- en Bollenstreek aanwezig zijn met hun Prinsenpaar. Speciaal voor deze avond zullen de Keiebijters het Winterfeest-Prinsenpaar presenteren, dit in verband met hun 55-jarig bestaan. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren welke de Stichting Winterfeest een warm hart toe dragen.

De feestavond vindt plaats op vrijdag 10 januari 2020, locatie de Schelft in Noordwijkerhout. De inloop is om 18.00 uur en de aanvang van het feest is 18.30 uur. Meer info zie de website: www.stichtingwinterfeest.nl.

Foto's editie 2019 BON.