Datum: 30-03-2023 - 06:59
23
nov
'19

Dansschool Megaplaza Starlight organiseert Christmas Special Salsa, Bachata, Kizomba party (8-12) en Kerstgala (21-12).

Vanuit de voormalige dansschool van Van de Pavert aan de Smederij 8 (bedrijventerrein Gravendam) in Noordwijkerhout worden de dansactiviteiten door Dansschool Megaplaza Starlight weer voortgezet. Heeft u ook zin om weer eens lekker te swingen, kom dan gezellig bij ons dansen. Ben je op zoek naar een leuke en gezellige manier van ontspannen, wil je nieuwe....

mensen ontmoeten en ben je gevoelig voor een goede sfeer dan ben je bij onze dansschool aan het juiste adres op de Smederij 8 (bedrijventerrein Gravendam) in Noordwijkerhout.

Dansschool Megaplaza Starlight organiseert Christmas Party Salsa, Bachata, Kizomba party:
Op zaterdag 8 december organiseert Dansschool Megaplaza Starlight een Christmas Special Salsa, Bachata, Kizomba party van 13.30 uur tot 17.00 uur met Salsa Rolf en DJ El Monte. Zaal open 13.15 uur. Entree is € 5,00. Dresscode is kerst (gala). 

Dansschool Megaplaza Starlight organiseert Kerstgala 2019:
Op zaterdag 21 december organiseert Dansschool Megaplaza Starlight het traditionele Kerstgala van 20.00 uur tot 23.30 uur. Entree is € 17,50 inclusief ontvangst met een glas cava en tijdens de avond zijn er lekkere hapjes. Dresscode is cocktail/smoking. (geen spijkerkleding). U kunt reserveren via de website, klik hier.

Informatie:
Wel dansles gehad maar de pasjes vergeten? Geen probleem, wij verzorgen voor elke doelgroep danslessen. Vanaf nu ook danslessen voor beginners en gevorderden. Vraag naar de mogelijkheden. Meer informatie nodig? Stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Marja de Geus 06-29 58 68 68.

Dansschool Megaplaza Starlight is een actieve en sportieve dansschool. Wij bieden een totaalconcept voor recreanten die gewoon een gezellig dansje willen maken,maar ook voor wedstrijdparen die alles uit de danssport willen halen. Dus kortom: dé dansschool anno 2019. Schrijf je snel in. Vol = vol.