Datum: 04-06-2023 - 02:35
22
nov
'19

Passie spat eraf bij repetities Winterhotel.

De repetities voor de nieuwe muziektheatervoorstelling 'Het Winterhotel' van De Passie van Noordwijkerhout zijn in volle gang. De gelegenheidsgroep van ruim 20 vocalisten en muzikanten uit alle kernen van 'groot Noordwijk' heeft de wind er goed onder: Na 4 repetities staat de voorstelling al heel stevig in de steigers. Maar zoals iedereen die passie heeft voor wat hij of zij doet wel zal weten: Het zit 'm in de details. Die details worden nu in de laatste repetities ingekleurd...

Het belooft een prachtige voorstelling te worden waarin het publiek wordt meegenomen in een muzikaal verhaal dat zich afspeelt in de lobby van een hotel. Bekende, maar ook verrassende songs, van klassiek tot pop, worden door de verschillende vocalisten en de live band aan elkaar geregen tot een bijzonder verhaal.

Professioneel geluid / licht en prachtige visuals gemaakt door studenten van de HKU maken de voorstelling in de Noordwijkerhoutse Jozefkerk tot een unieke belevenis die je gezien moet hebben.

Het winterhotel wordt opgevoerd op Vrijdagavond 6 december om 20.00 en op Zaterdag 7 december om 14.00 uur en 20.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 90 minuten en vindt plaats in de Jozefkerk in Noordwijkerhout. Een toegangskaart kost u slechts 7,50.

Kaarten zijn beschikbaar bij Vink Multimedia in de havenstraat 9A in Noordwijkerhout, Bakkerij Pompe in De Zilk en reisbureau de Haan in Noordwijk-binnen.