Datum: 03-06-2023 - 03:35
18
nov
'19

Dansmariekes Kaninefaaten in de prijzen op de Intrada. (foto's)

Zondag 17 november gaven de junioren en senioren dansmariekes van C.V. De Kaninefaaten weer acte de presence op het Intrada van het IMN (Intrada Midden Nederland). Een jaarlijks terugkerende danswedstrijd voor dansmariekes van carnavalsverenigingen uit Midden-Nederland. Plaats van het evenement is zalencentrum De Brug in Reeuwijk. Vele trainingsuren werden uitbetaald door prachtige show en gardedansen op het podium te laten zien....

De jury en het publiek liet blijken de dansen zeer te waarderen, want de dames sleepten vele prijzen binnen. De junioren dansmariekes werden 1e in de categorie Showdans en gedeeld 2e in de categorie Garde. De senioren dansmariekes behaalden dezelfde prestatie; 1e in de categorie Showdans en 2e in de categorie Garde.

Met grote blijdschap werd de busrit naar Kokkerhout afgelegd waar bij aankomst Prins ConfetSchie & Prinses Power!, vergezeld door enkele adjudanten, hun trots uitspraken over de fantastische prestaties in Reeuwijk. De dansmariekes kijken al weer uit naar hun volgende optredens. Een van de hoogtepunten is het jaarlijkse dansmariekefestival in de "eigen" Schelft, dit keer op zondag 12 januari 2020.

Foto's PR.