Datum: 03-06-2023 - 04:17
15
nov
'19

Bekendmaking 6e Prinsenpaar der Tulpkabouters.

Zaterdag 16 november is het zover. Dan wordt in Café van der Geest het 6e Prinsenpaar der Tulpkabouters bekend gemaakt. De afgelopen weken hebben De Tulpkabouters een tijdreis gemaakt. Zo bezochten zij de Romeinen, de Middeleeuwen, de Oertijd en het Griekse tijdperk. In deze tijdperken hebben ze aan de mensen gevraagd hoe zij in hun tijd aan Prinsen en Prinsessen kwamen. De Tulpkabouters probeerde hiermee een idee te krijgen...

hoe zij hun 6e prinsenpaar kunnen vinden. Aanstaande zaterdag zal aan het verhaal een einde komen, met misschien wel een nieuw prinsenpaar. Mocht je de filmpjes van de tijdreis nog niet gezien hebben? Kijk ze dan nog snel terug op de Facebookpagina van De Tulpkabouters.

Op deze gezellige avond zal ook tijd gemaakt worden om afscheid te nemen van het huidige prinsenpaar. SuperTulpkabouterman en Prinses WonderWoman zullen afscheid nemen van een onvergetelijk jaar als prinsenpaar bij De Tulpkabouters. Zij hebben genoten van alle feesten en partijen, maar vooral de gezelligheid van alle Carnavalsvierders. 

De Stropers uit De Zilk zullen tijdens deze avond een aantal keer hun muzikale klanken laten horen. Dit is zeer speciaal, omdat de Zilkse blaaskapel aan het eind van dit carnavalsseizoen helaas stopt. De avond begint zaterdag om 21:00 uur, maar voor degene die niet kunnen wachten gaan om 20:30 uur de deuren al open. De entree is gratis, alleen moet je wel 18 jaar of ouder zijn.