Datum: 03-06-2023 - 03:30
22
nov
'19

Koffie+ ochtend in de bibliotheek: Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout.

Op 28 november van 10:30-12:00 uur organiseert de Bibliotheek van Noordwijkerhout weer een Koffie+. Deze ochtend komen de consulenten van het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout alle vragen beantwoorden op het gebied van wonen, zorg, welzijn en inkomen. Tijdens de koffiebijeenkomst vertelt het Wmo Adviescentrum wat zij voor je kunnen betekenen. Ondersteuning mantelzorgers: Klaartje Passchier is mantelzorgconsulent....

Zij vertelt welke mogelijkheden er zijn om mantelzorgers te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan bewustwording, het bieden van een luisterend oor, het geven van informatie en advies. Soms is het ook nodig om samen te kijken naar hulp van anderen.

Vrijwilligerswerk en welzijn
Voel jij je soms eenzaam en weet je even niet wat je moet doen? Of wil je vrijwilliger worden en iemand anders helpen? Corrie Hunnekink vertelt welke mogelijkheden en activiteiten er zijn in Noordwijkerhout en De Zilk.

Doe Mee regelingen
Wil je graag meedoen aan activiteiten. Je kinderen laten deelnemen aan sport of cultuur? Maar lukt dat niet vanwege je financiële situatie? Karin van der Valk vertelt welke mogelijkheden de gemeente Noordwijk biedt om aan deze activiteiten deel te nemen.

Informatiepunt Dementie
Cecile Jumelet vertelt over het Informatiepunt Dementie. Dit is een betrouwbaar en kundig aanspreekpunt voor inwoners die in hun omgeving te maken krijgen met dementie. De casemanager van het informatiepunt dementie is iedere oneven week op donderdag van 15:00 uur tot 16:00 uur in het Wmo-adviescentrum aanwezig. Breng een bezoek aan het Wmo Adviescentrum.

Meer informatie en inloopspreekuur
Heb je een vraag of wil je meer informatie. Maak een afspraak voor een gesprek met één van onze consulenten. Dit kan op werkdagen telefonisch tussen 8:30 en 12:30 uur via 0252 343 800 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kom langs tijdens het inloopspreekuur op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur in het gezondheidscentrum Noordwijkerhout, Via Antiqua 23.

Koffie+
Bij Koffie+ is iedereen welkom. Tijdens een gezellige koffieochtend in de bibliotheek ontmoeten mensen elkaar en raken in gesprek aan de hand van een thema, workshop of andere activiteit. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis.

Locatie: Bibliotheek Bollenstreek vestiging Noordwijkerhout, Herenweg 2
Datum: 28 november 2019
Tijd: 10:30 – 12:00 uur
Kosten: gratis