Datum: 10-08-2020 - 07:38
06
nov
'12

Op 1 december is er een spetterend Sisa-Sinterklaasconcert in De Schelft.

Van Hoorne Entertainment en Optisport Events presenteren een spetterend Sinterklaasconcert waarbij de kinderen samen met de muzikaalste Party Pieten van Sinterklaas op zoek gaan naar het favoriete lied van de Sint. De sporthal wordt één grote disco. Er wordt gedanst,...

gezongen en gesprongen op bekende maar ook nieuwe Sinterklaasliedjes. Zie ginds komt de stoomboot, daar wordt aan de deur geklopt en Sinterklaas kapoentje. Iedereen kent ze, maar wat is nou het favoriete lied van Sinterklaas? De Party Pieten vragen de kinderen om hun mening en door middel van de applausmeter wordt het meest swingende, vetste en coolste Sinterklaaslied gekozen. Als Sinterklaas eindelijk zijn opwachting maakt, wordt het winnende lied natuurlijk luidkeels gezongen, door de hele zaal.

Sinterklaas heeft aan de sportverenigingen van Noordwijkerhout gevraagd hem te helpen de Pieten meer te laten bewegen. De Pieten worden allemaal wat stijf en zwaar en dat is een doorn in het oog van Sinterklaas. Bij de intocht van Sinterklaas op zaterdag 17 november kunnen de Pieten hun sportdiploma halen. Maar dit geldt natuurlijk ook voor de kinderen van Noordwijkerhout. Natuurlijk wil Optisport de Schelft Sinterklaas hier graag mee helpen.

Tijdens de intocht is het mogelijk om bij de “sportkraam”van de Schelft entreekaarten voor het spetterende Sinterklaasconcert te kopen met korting. De entreeprijs voor dit concert bedraagt normaal gesproken € 9,50. Tijdens de intocht betaalt u  € 7,50 per kaartje! Heeft u het geluk dat u de gouden wikkel treft, dan krijgt u het entreebedrag terug en zal uw zoon of dochter als VIP de show bijwonen! Het SiSa Sinterklaas Concert is op zaterdag 1 december in de Schelft in Noordwijkerhout.