Datum: 02-10-2023 - 09:40
13
nov
'19

Actie4Kids schoenendoos gaat weer van start.

Het begint met een lege schoenendoos. Eenmaal mooi versierd en gevuld met schoolspullen, speelgoed, verzorgingsartikelen en een knuffel is het een cadeau van onschatbare waarde. Actie4Kids wil er dit jaar landelijk weer zo’n 45.000 inzamelen voor kinderen die elders op de wereld leven in moeilijke omstandigheden. Een beetje delen van onze overvloed met kinderen die bijna niets hebben. Zo maakt elke schoenendoos het verschil en dat is goed nieuws....

De schoenendozen gaan dit jaar naar: Malawi, Sierra Leone, Togo, Moldavië, Roemenië en de vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden. Het aantal van 45.000 is misschien ambitieus, maar de organisatie rekent weer op de bereidheid van veel kinderen en volwassenen om een lege schoenendoos om te bouwen tot een waardevol geschenk.

Doe mee!
Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 5,00. Deze bijdrage is voor het vervoer naar het land van bestemming. Uw schoenendoos kunt u vrijdagavond 15 november van 19.00 – 19.30 uur inleveren op de Brink.

De andere dag brengen wij de dozen naar een verzamelpunt, waar de dozen verwerkt worden voor verder transport. Komt vrijdagavond niet uit? Dan kunt u contact opnemen met Ria 0252-376160. Meer informatie is te vinden op www.actie4kids.nl.

Hartelijk dank,
Annelies, Ria en Colette