Datum: 01-06-2023 - 00:53
12
nov
'19

Prins ConfetSchie & Prinses Power! het 60ste Prinsenpaar der Kaninefaaten. (update foto´s)

In een gezellige en drukke grote zaal van Optisport De Schelft, werd er om 22.11 uur na een fantastisch carnavalsjaar 2018/2019, afscheid genomen van Prins BlackJack (Jacco Aartman) en Prinses Red Velvet (Jacquelien Oor) het 59ste Prinsenpaar der Kaninefaaten. Daarna werd er op de elfde van de elfde om elf over elf met een grootse stunt, voor een enthousiast Kokkerhouts publiek het 60ste Prinsenpaar der Kaninefaaten bekend gemaakt...


Prins ConfetSchie  en Prinses Power!

De biografie van het 60ste Prinsenpaar der Kaninefaaten:

Prins ConfetSchie
Patrick van Schie, 45 jaar, geboren in Noordwijk en eigenaar van Putman BV. Houdt van klussen, koken en Netflix kijken op de bank. Nadat hij 9 jaar een bestuursfunctie heeft vervuld bij de vereniging is hij nu alleen nog lid van de dansmariekecommissie waar al menig decor door zijn handen gemaakt is. Verder weet men hem te vinden voor diverse projecten zoals de onlangs gelanceerde digitale kaartverkoop. 

Prinses Power!
Sabrina van den Burg (de Pirus) 39 jaar en werkzaam als managementassistente bij Curium-LUMC. Houdt van sporten, lachen en wandelen. Is geen lid van een commissie, maar draagt daar waar mogelijk haar steentje bij, onder andere bij de seniorenmiddag en de jassen bij de jeugdfeesten.

Samen met hun kinderen Joey, Lara, Lynn en Luuk en de hulp van hun adjudanten Jan Aartman, Arjen Plug, Michiel Looijestijn, Barry Westdijk, Edwin Dobbe en Martijn van Eeden gaan ze er een gezellig, kleurrijk en krachtig carnaval van maken, waarbij de confetti rijkelijk aanwezig zal zijn en plezier voorop staat!

Foto's BON. Klik hier voor de foto's van de prinsbekendmaking Babyfaaten.