Datum: 06-06-2023 - 02:30
12
nov
'19

Prins Simba''' & Prinses Nala het 53ste Prinsenpaar der Babyfaaten. (update foto's)

Op 11-11-2019 werd om 21.11 uur in een gezellige en goed gevulde grote zaal van Optisport Schelft, afscheid genomen van Prins Party (Kane Heemskerk) en Prinses Showbizz (Daantje van der Poel) het 52ste Prinsenpaar der Babyfaaten. Zij kunnen terugkijken op een uitermate geweldig carnavalsjaar 2018/2019 in Kokkerhout. Daarna werd er met een leuke stunt, het 53ste Prinsenpaar bekend gemaakt van de Babyfaaten...

Prins Simba'''  en Prinses Nala

De biografie van het 53e Prinsenpaar der Babyfaaten:

Prins Simba’” en Prinses Nala, het 53e prinsenpaar der Babyfaaten.

Hallo allemaal, mijn naam is Bastiaan Lut en samen met mijn Prinses Rosalie Immerzeel zwaai ik dit seizoen de scepter over het Babyfaatenrijk als 53e Prins der Babyfaaten. Ik ben 15 jaar en zit in 4 VWO van het Northgo-college in Noordwijk. Mijn grote hobby is voetballen en dit seizoen speel ik in de JO17-3 van VVSB. Dit is een leuk en gezellig team, waar ook Bouwe van de Krol en Kane Heemskerk, twee Babyfaaten vrienden, in zitten.

Ik heb een oudere broer Jasper-Jan (20) oud Babyfaat. Hij is nu actief bij de Werkgroep Oud Babyfaaten (WOB). Ik heb ook nog een oudere zus Rosanne (18), die tot vorig jaar, bij de junioren en senioren dansmariekes heeft gedanst. Mijn ouders zijn Jan-Willem en Désiré Lut, beter bekend als Prins Tirol” en Prinses Alpine (2011/2012).

Mijn Prinses is Rosalie Immerzeel. Zij is net als ik 15 jaar en zit in 4 Havo van het Marecollege in Leiden. Ze is erg gek op dansen en houdt, net als ik, heel erg van carnaval vieren. Ze is de jongste dochter van Ed en Laura Immerzeel. Rosalie heeft een oudere zus Esmee (17).

Rosalie is al bijna mijn hele leven een goede schoolvriendin. In groep 4 van de Prinsenhofschool hadden we al met elkaar afgesproken, dat zij mijn Prinses zou worden als ik ooit Prins van de Babyfaaten zou worden. Ondertussen ben ik al weer de derde generatie die voor gaat als Prins in de familie Lut. Mijn opa was in 1983 Prins der Kaninefaaten (Jan Fazant en zijn Marie). Mijn vader was in 1984 Prins der Babyfaaten (Willem Fazant) en vervolgens in 2011 Prins der Kaninefaaten.

Mijn Prinses en ik vinden Disneyfilms helemaal geweldig en dan vooral de film 'The Lion King’. Deze film gaat over de jonge leeuw Simba, die samen met zijn vriendin Nala opgroeit tot heerser van alle dieren. Simba volgt, net als ik, zijn vader en zijn opa op, die beiden ook prins waren. Het feit dat ik de derde generatie ben, laat ik terugkomen in mijn prinsennaam.

Mijn prinses en ik gaan daarom dit seizoen de Babyfaaten voor in de polonaise als Prins Simba’’’ (de derde) en Prinses Nala. Samen met onze vier adjudanten Niels Duivenvoorde, Kane Heemskerk, Bouwe van de Krol en Thijs Heemskerk hebben we er erg veel zin in. We gaan we er met alle Babyfaaten een heel mooi jaar van maken.

Tot ziens bij onze carnavalsfeesten!

Foto's BON. Klik hier voor de foto's van de prinsbekendmaking Kaninefaaten.