Datum: 01-02-2023 - 11:00
09
nov
'19

Mooie opbrengst bij de kerkenveiling van de Heilig Hartkerk in De Zilk. (foto's)

Vrijdag 8 november werd in de Duinpan van De Zilk de jaarlijkse kerkenveiling voor de Heilig Hartkerk gehouden, met als thema dit jaar 'Trouw aan ons (100 jarig) Kerkgebouw'. Er was, met maar liefst 459 kavels, een zeer gevarieerd aanbod en voor elke beurs was er wel iets te koop. Onder de hamer gingen onder andere een flink aantal amaryllissen, een paar pondjes paling, vele flessen met wat lekkers erin, maar ook bijzondere veilingartikelen zoals...

verschillende litho's een GIANT e-bike, een Dream City Trip naar Marrakech (geschonken door Reisbureau Maroc Travel) en diverse 8-gangen-diners in de druivenkas van Hans Meskers en nog veel meer. 

Aan eind van de avond kon de veilingcommissie opnieuw een mooie opbrengst van maar liefst € 61.322,- melden waarmee de organisatie heel blij mee is en dit is inclusief de loterij, de verkoop van de bollenpakketten. (in 2018 was dit € 63.000,-)

De opbrengst van de kerkenveiling is o.a bestemd voor de onderhoudskosten van de kerk en een gedeelte van de opbrengst gaat dit jaar naar het missiedoel van Pater Uitendaal in Zambia en van Quirien van Berkel in Oost Timor..

Foto's BON.