Datum: 25-09-2023 - 00:41
08
nov
'19

Nog acht kandidaten in de strijd voor de 60e Prins der Kaninefaaten. (foto's)

De bakwedstrijd ‘Heel het Kaninefaatenrijk bakt’, uitgeroepen door carnavalsvereniging de Kaninefaaten, is nog in volle gang. Op dit moment zijn er nog acht kandidaten die strijden om de titel van de 60e Prins der Kaninefaaten! Op het Teylingen-College KTS waren de kandidaat Prinsen al geweest om de fijnste kneepjes van het bakkersvak te leren. Uiteindelijk moesten ze daar ook hun ware kwaliteiten tonen. Omdat dat nog niet tot in perfectie verliep...

bakken de kandidaat Prinsen er thuis nog lustig op los. De meester bakkers van de KTS brachten hen een bezoek om in werkelijkheid te aanschouwen hoe serieus het bakkersvak door de heren genomen wordt.

De kandidaten Patrick van Schie, Paul van Haarlem, Rien Aartman, Barry Westdijk, John v.d. Oever, Rene Bierman, Henk Heemskerk en Jan Aartman lieten nogmaals zien wat ze in huis hebben. Daarmee maken ze het de meesterbakkers juryleden Sander Blom en Gert-Jan Verheij niet makkelijk! Wie wordt de winnaar van ‘Heel het Kaninefaatenrijk bakt’? Wie wordt de 60e Prins der Kaninefaaten? Benieuwd wie deze bakwedstrijd wint?

Kom dan naar de gala-avond op 11 november, om 20.00 uur in de Prinsenzaal van De Schelft. Deze avond staat natuurlijk in het teken van de bekendmaking van de 60e Prins der Kaninefaaten, maar er staat nog veel meer op het programma. Er wordt natuurlijk op spectaculaire wijze afscheid genomen van Prins BlackJack en zijn Prinses Red Velvet en van de Babyfaaten Prins Party en Prinses Showbizz.

Uiteraard maken de Babyfaaten ook bekend wie de jeugd dit jaar voor zal gaan als 53e Prins der Babyfaaten. Daarnaast zijn er de artiesten Tino Martin en Elke DeWall en zorgen zij met de band CrazyHouse, dat de voetjes van de vloer gaan. Ook de optredens van de junioren- en senioren Dansmariekes moet u niet willen missen. Bent u erbij?

Kaarten voor deze avond à € 17,50 zijn uitsluitend verkrijgbaar via de online ticketshop op www.kaninefaaten.nl/ticketshop.

Foto's Kaninefaaten.