Datum: 23-09-2023 - 03:25
08
nov
'19

Sinterklaas komt weer naar Noordwijkerhout.

Fantastisch nieuws! Noordwijkerhout is weer helemaal klaar om Sinterklaas te ontvangen. Het was nog even spannend. Deze zomer waren er namelijk problemen in de haven. Er was een boot vastgelopen. Alles is in het werk gesteld om het probleem op te lossen. Afgelopen week heeft havenmeester Gerrit nog een laatste inspectie uitgevoerd. Het water is diep en breed genoeg, de boot kan dus niet vastlopen. Ook meneer Floor is op pad geweest....

Even kijken bij het gemeentehuis of Sinterklaas en zijn pieten weer veilig op het bordes naast de burgemeester kunnen staan. De trappen zijn weer schoongeveegd. Havenmeester Gerrit en meneer Floor zijn er helemaal klaar voor!

Op zaterdag 16 november verwachten we Sinterklaas en zijn Pieten om 13.15 uur in de Haven van Noordwijkerhout aan de Schelftweg. Natuurlijk zijn havenmeester Gerrit en meneer Floor erbij. We zijn zo blij dat Sinterklaas en zijn pieten weer naar Noordwijkerhout komen dat we hem een speciaal cadeau geven.

Om zijn verjaardag alvast en beetje te vieren zijn er optredens van de majorettes van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, Streetdance van Nispen, de dansmariekes van de Keiebijters en zal het kinderkoor van de St. Victorkerk een lied zingen voor Sinterklaas.

Na het bezoek om 14.15 uur aan het gemeentehuis zal Sinterklaas om 15.00 uur gaan genieten van deze optredens in het centrum van ons dorp. Jullie zijn er toch ook allemaal bij. Zet je mooie Pietenmuts op en kom allemaal naar de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten.

De intocht van Sinterklaas wordt georganiseerd door de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV).

Foto's 2018 BON.