Datum: 02-06-2023 - 20:17
05
nov
'19

Feestelijk herfstconcert bij De Harpe Davids.

Zondagmiddag 3 november jl. heeft muziekvereniging de Harpe Davids samen met het leerlingenorkest het publiek een heerlijke middag bezorgd. Verschillende muziekstijlen kwamen voorbij en zorgden voor een zeer gevarieerd programma. Na de passende opening Jupiter’s Theme kon men luisteren naar onder andere Cassiopeia, Adele in Concert, Toccata in D Minor en Queen Greatest Hits. Het leerlingenorkest zorgde voor een leuke onderbreking en liet goed...

van zich horen met The Circus Band, Who did it, Pirates of the Caribbean. Meer zien en horen van de Harpe Davids? Zondagmiddag 17 november om 14.00 uur speelt de Harpe Davids in de St. Jozefkerk tijdens de voorstelling van de film Cultuur en Vriendschap.

Vrijdagavond 20 december speelt de Harpe Davids met het leerlingenorkest in de Witte Kerk tijdens Lichtjesavond. Zaterdagavond 21 december is de jaarlijkse kerstsamenzang met het koor Revoice, ditmaal in de St. Victorkerk.

Kijk voor meer informatie op www.harpedavidsnwh.nl. Op de website vindt u alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens en hoe u ons kunt steunen.

Foto's Harpe Davids.