Datum: 21-03-2023 - 13:14
06
jan
'20

Dansworkshops salsa, bachata, stijldansen en jeugd-dansworkshop bij Open dag Dansschool Megaplaza Starlight.

Vanuit de voormalige dansschool van Van de Pavert aan de Smederij 8 (bedrijventerrein Gravendam) in Noordwijkerhout worden de dansactiviteiten door Dansschool Megaplaza Starlight weer voortgezet. Heeft u ook zin om weer eens lekker te swingen, kom dan gezellig bij ons dansen. Ben je op zoek naar een leuke en gezellige manier van ontspannen, wil je nieuwe mensen ontmoeten en ben je gevoelig voor een goede sfeer....

dan ben je bij onze dansschool met Glenn Feddema (Dancing with the stars) aan het juiste adres op de Smederij 8 (bedrijventerrein Gravendam) in Noordwijkerhout. 

Open dag:
Op zondagmiddag 12 januari 2020 organiseert onze dansschool een Open dag. Maak tijdens de Open dag kennis met de mogelijkheden op het gebied van verschillende soorten dansstijlen. Dansschool Megaplaza Starlight heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van lessen voor jong of oud. Ook voor aanstaande bruidsparen bieden wij mogelijkheden, dat kan in groepsvorm of een speciale openingsdans op maat. Daarnaast doen wij vrijgezellen- en kinderfeesten en/of familieactiviteiten.

Programma Open dag:
13.30 uur > dansworkshop salsa
13.50 uur > dansworkshop bachata
14.00 tot 16.00 uur > informatie over wat de mogelijkheden zijn bij ons
16.30 uur > dansworkshop stijldansen volwassenen
17.00 uur > dansworkshop voor de jeugd vanaf 6 jaar

Informatie:
Meer informatie nodig? Stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Marja de Geus 06-29 58 68 68 of kijk op onze website www.dansschool-megaplaza-starlight.nl.