Datum: 28-05-2023 - 05:57
31
okt
'19

NSL organiseert 'Crossen door de bossen'.

De NSL Boscross is traditiegetrouw de eerste wedstrijd van de NSL na de zomerperiode. Op zondag 10 november geeft de NSL het startsein van alweer een mooi en pittig parcours. Deze hardloopwedstrijd start vanaf het Piet Florisdal, Duindamseslag, Randweg 25 te Noordwijk. Wedstrijdloper of recreant? Iedereen is welkom! Op zondag 10 november aanstaande organiseert atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) de inmiddels alom...

gewaardeerde Boscross in het duinbosgebied bij de Duindamseslag in Noordwijk. Het parcours voert over de prachtige bospaden en kent mooie geaccidenteerde gedeelten. Heb je de boscross nog nooit gelopen? Houdt dan rekening met een geweldig mooi parcours, gezelligheid en een paar pittige heuveltjes tussendoor. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 km, respectievelijk 2 of 4 ronden.

Voorinschrijving is € 7,- via de website av-nsl.nl t/m 8 november 2019. De kosten bij na-inschrijving ter plaatste zijn €10,00. Betalen met pinpas is mogelijk. Inschrijven en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur bij het Piet Florisdal. De start is om 11:00 uur. Op de wedstrijdlocatie is gelegenheid tot omkleden. Er is geen bewaakte tassenberging.

Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Dus kom lekker op de fiets als opwarmertje! Let op dat parkeren langs de kant van de weg en bij uitritten niet is toegestaan. Er wordt streng gecontroleerd!

Niet hardlopen of wandelen, maar wel graag betrokken zijn bij een vereniging? Dat kan! Bij de NSL kunnen we altijd mensen gebruiken! Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Winnifred Ferro via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-2222 7349. De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op www.av-nsl.nl.